Віктор Володимирович Салтиков є радянським і російським співаком, солістом легендарних груп "Мануфактура", "Форум" і "Електроклуб". Останні кілька років 62-річний виконавець викладає вокал і навчає грі на гітарі в Академії мистецтв, яку відкрив разом з композитором Олександром Яг'я.

Читайте Знай в Google News!

Крім творчості, Віктор захоплюється великим тенісом, ковзанами і лижами, а також грає в состае футбольної команди "Артист", капітаном якої виступає Микола Трубач.

Зараз він опублікував відео з стайні. "А як Ви визначаєте?", - написав він у підписі, так як на відеозаписі стався кумедний момент. Салтиков поцікавився, як визначити кобилу і жеребця. Потім він все ж сказав: "Ну... зрозуміло як визначати. По обличчю-то можна визначити?".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ой і веселий ви Віктор, показала б як, як всі", "Ой Вітя! Це тобі не "коні в яблуках", "А даремно на сміх підняли. Жеребця від кобили можна відрізнити і не заглядаючи туди. Жеребці більші, активніші, морда піднята. Кобили спокійніше , трохи дрібніше, морда акуратніше . Майже все як у людей", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведучий Слава Дьомін несподівано приєднався до "Танців з зірками": навіть сукню надів.

Як повідомляв "Знай.ua", Ревізор Олена Філонова розкрила секрет успіху: "З перешкодами…"

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова другий раз стала мамою: згадуємо найяскравіші моменти вагітності зірки