Відома російська співачка і шансонетка з українським корінням Любов Успенська, виконавиця хіта "К единственному нежному", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Так, нещодавно зірка показала в соцмережі яскраві фото, на яких з'явилася в яскравому образі - в сукні своєї доньки.

Читайте Знай в Google News!

"Одягла сукню доньки @pacha_tati 🤗 А у нас, виявляється однаковий розмір🤩 Адже ось везіння?) І генетика хороша, і сукнями можна обмінюватися 🤪 🥰", - написала артистка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як видно, на нових фото Любов з'явилася в оригінальному образі і пікантних позах, виявилося, що вона приміряла образ своєї доньки.

На ній модна сукня яскраво-лимонного кольору, цей наряд підкреслив прекрасну фігуру 66-річної зірки, яку вона не соромиться показувати підписникам. Волосся співачки красиво заплетене у косу на одну стороні, а зверху лаконічний обідок, на її обличчі помітний макіяж

Фолловери в захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал "Знай.ua" писав, що нестаріюча Успенська покрутила задом у вузьких штанях: "Ягідка".