Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, так і цього разу показав знімок з Дашею, а в підписі до нього розповів, як вони з нею розпоряджаються сімейними грошима.

Читайте Знай в Google News!

"Давно хотів написати про наш сімейний бюджет. Після весілля люди з'єднують свої фінанси в один сімейний бюджет. І звичайно у кожного є своя думка На що витрачати, а де потрібно заощадити. Один з ключів щасливої і успішної сім'ї - загальний сімейний бюджет. Як правило, чоловік і дружина об'єднують свої доходи, витрачають на спільні покупки або особисті витрати кожного. Ця схема на початку відносин не викликає ніяких питань, але мені здається, тут є мінуси:

🖍 Доходи в парі можуть сильно відрізнятися, хтось може взагалі не працювати, чому буде дисбаланс, з часом це призведе до низької самооцінки одного, якщо він вкладає менше, і невдоволення іншого.

🖍 Великі особисті витрати потрібно погоджувати (- милий, я хочу цю сумку, - не зараз, дорога, ми ж збираємо на машину). Знайоме?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

🖍 Складно враховувати власні доходи і витрати.

У нашій родині ми з Дашею, прийшли до іншої схеми і тепер не уявляю, як можна взагалі по-іншому. Наш варіант - роздільні фінанси, крім загальних витрат (оренда, продукти/ресторани, розваги та поїздки). Раз на місяць складаємо суму, вносимо по можливості рівні частини і витрачаємо на загальні справи. Решту кожен витрачає сам на себе (одяг, спорт, транспорт). Або один одного, все за бажанням. Які плюси в нашому плані я бачу:

🖍 Крута і мотивація постійно працювати і розвиватися.

🖍Повний контроль над витратами, розумієте куди йде зароблене.

🖍 Незалежність в особистих покупках - не потрібно погоджувати, коли ти хочеш купити дружині квіти або прикрасу. Їй не приходить повідомлення про відплату в ювелірному.

Подарунки та сюрпризи? Вони теж повинні бути, і ми їх не виключаємо. Знаю, що життя буває різне, у важкій ситуації завжди варто підтримувати один одного, але не переходити на утримання одного партнера іншим. Це уявна "турбота", хоча комусь може і допоможе, не виключаю", - написав Микита.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.