Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі на пляжі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, красуня позує, сидячи попою на білому піску красивого вечірнього пляжу. Перед камерою Мішель з'явилася в сексапільному жовтому купальнику, який красиво підкреслив її витончену фігуру і оголив довгі ноги. Волосся красуні розпущені і недбало укладені, а на очах модні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Андраде написала: "90% кадрів ми знімали на вулиці і всі 3 дні зйомок нам щастило з погодою! 2 дні були дуже сонячні і гарячі. А 3-й день нас чекали +13 і крижана вода. Найважчий для мене день з найскладнішими кадрами. Дуже холодно на вулиці, я підходжу до крижаній воді і розумію, що назад шляху немає! І я стрибнула! Це було випробування, але яка насолода потім для всієї команди - думаю результат буде дуже крутим!". Фанати не залишили без уваги таку спокусливу публікацію співачки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще