Колишня зірка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос в ефірі шоу "Слава +" для Youtube-каналу "Люкс FM" заявила про те, що в колективі всіх дівчат завжди порівнювали між собою і зазначила, що найуспішнішою учасницею музичної команди все ж, по праву, слід визнати Віру Брежнєву.

Читайте Знай в Google News!

Сама жінка вже давно з цим змирилася і спокійно ставиться до популярності колеги. Санта зазначає, що успішність у Брежнєвої присутня завдяки Костянтину Меладзе і харизмі, так як у неї є можливість притягувати до себе людей і викликати позитивні емоції.

"Це тому, що у неї є Костя Меладзе. Також Світлана Лобода дуже великих успіхів домоглася", - доповнила вона. Дімопулос, за її ж словами, отримала величезний досвід під час виступу в колективі і познайомилася з багатьма відомими людьми. Також вона вважає продюсера Костянтина Меладзе і за сумісництвом чоловіка Віри Брежнєвої інтровертом, що не заважає йому бути справжнім генієм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров "позначив" Ані Лорак на честь свята - "Подружка, в тобі є все"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Влада Ями перетворилася на пекучу кубинську красуню - заздріть мовчки.

Знай.ua писав, підопічна Потапа Мішель Андраде обваляла соковиті булочки в піску: "Яка насолода". Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт.