Популярна американська телезірка і світська левиця Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня закликала своїх фолловерів атакувати адміністрацію Трампа через ситуацію в Нагірному Карабасі.

Читайте Знай в Google News!

Про це знаменитість написала в Instagram-сторіс.

Кім Кардашьян закликала своїх підписників обривати телефон Білого дому і Конгресу США, щоб розповісти і детально донести їм про ситуацію в Нагірному Карабасі, а також запобігти участі Туреччини в цьому конфлікті.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Кардашьян повідомила, що Баку порушило заклики ООН до припинення вогню на тлі пандемії коронавірусної інфекції і напало на Вірменію.

“Цивільні об’єкти в Вірменії зазнали нападу, і тепер Азербайджан погрожує розбомбити атомну електростанцію”, — написала модель.

Кардашьян зазначила, що на наступному тижні конгрес США розглядатиме законопроєкт, що забороняє поставки зброї до Азербайджану. У зв’язку з цим вона попросила підписників звернутися до своїх представників в конгресі, щоб ті заблокували можливу військову допомогу Вашингтона Баку.

При цьому вона закликала міжнародне співтовариство втрутитися в конфлікт, щоб запобігти його ескалації і загибелі людей.

Нагадаємо, що збройні зіткнення двох країн почалися 12 липня на кордоні в Товузському районі Азербайджану. Баку і Єреван взаємно звинувачують один одного в порушенні кордонів і провокації. Країни почали застосовувати важке озброєння і артилерію. З обох сторін є загиблі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Зеленського прокоментував загострення в Нагірному Карабасі: "Глибоко занепокоєні".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.