Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, і цей раз не став винятком. Як виявилося, гуморист вирішив знятися з дітьми в рекламі ковбаси і показав ролик в соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

На відео можна побачити вбраних у Фартухи Лізу і Гаррі, які разом з Максимом збираються і роблять піцу. У підписі до публікації артист написав: "Скажу вам так: кожен з нас окремо не сильний в готуванні, але, коли я, Гарік і Ліза об'єднуємося – ми потужна кулінарна сила. У перерві між школою і уроками ми вирішили з дітьми потренуватися в кулінарії, і ось наша піца з дуже смачною шинкою по-черкізовськи, а смачна вона тому, що зроблена за фірмовим рецептом з м'яса з власних ферм! Рецепт у нас простий: томатний соус, зелень, кукурудза, сир і шинка. Укладання художня - порядок не має значення, головне, щоб весело і з душею! Це був наш рецепт смачної піци, а рецептами своїх страв з шинкою ви можете поділитися на сторінці @cherkizovo_recipes та взяти участь у конкурсі. Дерзайте!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.