Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Нещодавно в соцмережі дівчина показала миле фото, на якому позує разом з чоловіком, а в підписі до нього розповіла, як зробити ранок ідеальним.

Читайте Знай в Google News!

"Незалежно від того, у скільки починається наш ранок, хочеться, щоб воно було приємним і заряджало позитивом на цілий день. Ось кілька моїх ритуалів, які стали частиною нашого ранку.

🖇З вечора ми проговорюємо весь план на завтра. Перший секрет відмінного ранку в тому, щоб підготуватися до нього з вечора.

🖇Щоранку ми говоримо один одному компліменти і як щасливі прокинутися разом. Обіймаємося міцно і няшкаємося. Навіть не думайте, що це дрібниці.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

🖇Прокидаємося в настрої. В ідеальний ранок входить невелика фізична активність (у нас це танці під музику) і контрастний душ.

🖇Балуємо себе. У цей час ми можемо дозволити собі з'їсти те, що ми так любимо. Тому за сніданком у нас найбільше їжі. Хто ж відмовиться від підсмаженого тосту з горіховою пастою Нутелла? Ось і ми не відмовилися.

Протягом дня може бути багато ситуацій, в яких тобі знадобляться внутрішня впевненість і позитивний настрій. Ранок, наповнений близькими тобі "ритуалами", допоможе залишитися в ресурсі до самого вечора. Починай кожен день з посмішки з Nutella Morning Club. До слова, на сторінці @nutella_ukraine можна виграти ранкові призи. Доброго ранку", - написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.