Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі, а в підписі до нього заінтригувала новим інтерв'ю з відомим політиком, а також анонсувала вже готове інтерв'ю з Сергієм Притулою.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Олександра позує на території Маріїнського палацу в Києві. На прогулянку вона вийшла в стильному вбранні - на ній укорочені шкіряні штани коричневого кольору і бірюзовий піджак. волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до кадру Кучеренко розповіла, що збирається зробити інтерв'ю з відомим політиком. "Стою, чекаю нового героя проекту #33за3. Якого називають одним з найстильніших чоловіків в українській політиці. Ніколи не здогадаєтеся, хто це! А завтра в ефірі - моє інтерв'ю з @siriy_ua. О 8:35 на ICTV. @katerinakvit", - написала Саша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще