Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі результати спокусливої фотосесії, а в підписі до публікації поділилася, що робить перед сном.

Читайте Знай в Google News!

Вчора вночі, перед тим, як відправитися спати, я подумки дякувала за все, що у мене є. З глибини серця, не чіпляючись за моменти, про які хочеться забути. Впевнена, саме вміння дякувати - відкриває перед нами нові можливості, звільняючи місце для живої енергії. Зізнатися, я часом забуваю про цю практику, особливо в періоди, коли час і події в ньому стискаються до розмірів тенісного м'ячика. Те, з якими відчуттями ми засипаємо, безпосередньо впливає на якість самого життя – це як установка програми на наступний день. Один з лайфхаків - записувати відчуття і слова подяки в улюблений блокнот. Це може бути звичайний або мотиваційний, вже кимось придуманий. Саме записувати, бо в цей момент включаються особливі нейронні зв'язки. А ви відкриті для нових можливостей? Дякую за фото прекрасної @evangelonia_photographer, якою ми ловили Сонце на вулицях улюбленого Києва", - написала Злата у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.