На телеканалі СТБ зовсім скоро відбудеться прем'єра фільму під назвою "Полонена", який складатиметься з 8 серій. Виробництвом картини зайнялася студія IVORY films.

Читайте Знай в Google News!

Режисер стрічки Роман Барабаш за традицією розбив тарілку в перший знімальний день після першої сцени, яка відбувалася на залізничній станції в передмісті столиці України. Також чоловік поділився інформацією про новий проект.

Він заявив, що "Полонена" є фільмом про прояв істинного характеру людини, його "внутрішнього змісту", в моменти складних життєвих ситуацій. "Адже кожен з нас знаходиться в полоні... у полоні своїх ілюзій щодо інших людей: іноді ми приписуємо їм ті якості, якими вони не володіють. Вважаючи оточуючих добрішими, мудрішими і людянішими, ми іноді просто не знаємо, хто знаходиться поруч з нами", — поділився Роман Барабаш.

Олександр Нікітін і Олена Полянська, фото: СТБ

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Режисер також розповів про головну героїню фільму на ім'я Світлана. У неї є люблячий чоловік, престижна робота і гарний будинок. Чоловік готовий на все заради коханої жінки, проте впевненість ця пропадає в момент, коли вона стає мимовільною полонянкою іншого чоловіка.

Сюжет фільму укладений навколо історії талановитого мікробіолога Світлани, яка створила інноваційний антибіотик і заснувала велику фармацевтичну компанію. Жінці довелося зустрітися з трагедією у своєму житті — вона втратила дитину на сьомому місяці, так як була фанатично віддана роботі.

З цього моменту нею і чоловіком було прийнято рішення повного посвячення себе сім'ї. Вона повинна забути про роботу хоча б на час, а кермо правління компанією перейшли чоловікові, Олексію, який згодом виявився не таким зразковим сім'янином і турботливим чоловіком. Він практично всі ночі безперервно проводив у підпільному гральному клубі і в певний момент поставив на кін свою дружину.

Олег Загородній, фото: СТБ

Зйомки стрічки пройдуть в Київській області і самій столиці, прем'єра ж призначена на осінь, на телеканалі СТБ. У головних ролях зіграли Олена Полянська, Олександр Нікітін, Олег Загородній та інші. Авторами сценарію стали Ірина Левант та Ірина Феофанов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Скрябіна згадала дружбу з Кузьмою часів проекту "Шанс", архівні кадри розривають серце: "Тихий смуток про світлу душу"

Знай.ua писав, з села в люди: Білан, Івлєєва, Воля та інші зірки, приїхали з периферії.