Спеціально до Міжнародного Дня музики ведуча "У кого більше?" Анна Олицька згадала, як вона більше чотирьох років наполегливо будувала музичну кар'єру. Ведуча Нового каналу не тільки відмінний інтерв'юер, але і, виявляється, у дівчини чарівний голос.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Нового каналу.

Анна Олицька, фото: Новий канал
Анна Олицька, фото: Новий канал

Так, задовго до роботи на телебаченні Аня мріяла пов'язати своє життя з музикою: "Для цього брала участь у різних проєктах на кшталт "Караоке на Майдані" і "Шанс". Загалом, скільки себе пам'ятаю, я співала".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Анна Олицька, фото: Новий канал
Анна Олицька, фото: Новий канал

Одного разу ведучій "У кого більше?" пощастило навіть потрапити до українсько-американського гурту, який називався "Unvasion". У ньому вона затрималася більш ніж на чотири роки.

"Ми записували альбом, знімали кліпи - готували матеріал для американського ринку. Але в 2009 році проєкт закрився. І зараз з упевненістю можу сказати, що на щастя. Наспівавшись сповна, я вибрала для себе професію дипломата. Закінчила Інститут міжнародних відносин. Але за фахом працювати не пішла. Мене занесло в журналістику", - розповідає Ганна Олицька.

Сьогодні знання, отримані в університеті, Анна Олицька вміло використовує в роботі. Жартує, що вони допомагають уникати десятків конфліктів через її питань "в лоб". Також завдяки журналістиці дівчині пощастило об'їздити більше ніж півсвіту і запустити успішний проєкт під назвою "Без комплексів" на своєму YouTube-каналі.

А телепроєкт "У кого більше?" за участю Анни Олицької виходить щопонеділка о 19:00 в ефірі Нового каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, учасники реаліті-шоу зробили це в басейні, тухла рибка додала пристрастей: неймовірне видовище.

Як повідомляв Знай.uа, Варум в курсі? Літній Агутін розповів про груповий секс: "Було, сподобалося".

Знай.uа писав, телезірка Лілія Ребрик показала найближчу людину - як дві краплі води.