Мама відомої української співачки Наталія Василівна Лобода теж веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. На неї підписано 4487 пiдписникiв і жінка сама встигла виставити 181 публікацію. Наталія працює в столиці України, Києві, фахівцем з енергозбереження і часто радує передплатників фотографіями з відпочинку і своїми дочками.

Читайте Знай в Google News!

Зараз же жінка опублікувала чотири скромні фотографії з лісу. "Осінь - остання, сама чудова посмішка року ...",- написала вона. При цьому, на знімках відображена вона сама, грибочки і березовий ліс, густо покритий деревами.

У коментарях у неї поцікавилися, де розташовується ця місцевість і жінка підтвердила інформацію про те, що вона знаходиться в Україні. "Який гарний березовий ліс, прям справжня золота осінь!) ", "Яка краса !!!", "Романтично", — написали нечисленні підписники жінки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше зізналася, чому не спілкується з батьками: "У нас вже різне..."

Як повідомляв "Знай.ua", клала руку туди і шльопала по сідницях: маму Кім Кардашьян звинуватили в домаганнях. Позов проти голлівудської світської левиці подав Марк Мак-Вільямс, колишній охоронець, який працював на сім'ю в 2017 році.

Знай.ua писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти"