Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", вляпалася в черговий скандал. Актриса зіграла роль вебкам-моделі у фільмі "китобій" і показала груди на камеру, а точніше на всю країну. Пікантні кадри глядачі побачили в трейлері стрічки, який з'явився в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, Христині Асмус приписують романтичні стосунки з продюсером фільму "китобій" Олексієм Учителем, і все це на тлі чуток про розлучення актриси з коміком Гаріком Харламовим. Тим часом продюсер прокоментував чутки телеграм-каналу "Звездач". За словами 69-річного Олексія Учителя, їх з Асмус об'єднує тільки дружба. "Ми з нею в прекрасних дружніх відносинах. Нещодавно дізнався, що вона потрапила в лікарню. Хотів зателефонувати, підтримати! Все, що пишуть про нас, нісенітниця", - заявив Олексій Юхимович.

Кадр з трейлера
Кадр з трейлера

Також він висловився з приводу відвертої ролі Христини у фільмі "китобій", де вона зіграла вебкам-модель і оголилася на камеру. "Нічого кримінального в цій ролі немає", - зазначив Учитель.У трейлері ж показують, як вебкам-модель, яку грає Христина Асмус, позує в білому напівпрозорому ліфчику і показує груди.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Кадр з трейлера
Кадр з трейлера

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.