Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно народила другого сина, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Зірка відразу ж після народження дитини повернулася до активної творчої діяльності, а нещодавно представила дуетний кліп з Pianoбой на пісню "Ендорфіни". Правда, деяким фанатам зірки не сподобалося, що вона співає цю композицію російською мовою, вони вважають, що пісня була б краще українською.

Читайте Знай в Google News!

Тим часом у соцмережі Джамала подякувала шанувальникам, що активно дивляться її нову відеороботу. "За добу вже понад 250 тисяч переглядів на YouTube. Спасибі за ваші відгуки, за всі-всі повідомлення. Я так радію, коли пишете, що пісня продовжує літо, викликає у вас бажання танцювати, посміхатися, закохуватися. А ви зрозуміли, чому саме такий фінал у відео? На вашу думку, що це означає? P. S. посилання на кліп в шапці профілю, саме час подивитися ще раз! #ендорфіни", - написала співачка в підписі до посту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.