Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала незвичайне стильне фото, на якому з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя зображена на вулиці, вона стоїть, спершись на красивий білий автомобіль. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в стильному луці - на ній темні штани з цікавими вирізами і короткий топ, незвичайного крою, поверх якого вона накинула чорну курточку. Свій образ співачка доповнила модними високими чобітьми, її волосся недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до публікації Дорофєєва написала: "Осінь. @basemnt.streethub @_janagolub_". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її незвичайним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.