Популярна американська телезірка і бізнесвумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала спокусливі фото, на яких позує в незвичайному образі у своїй спальні.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Кортні відображена у себе вдома, вона і так і сяк позує на камеру у своєму ліжку. На ній цікавий наряд, який складається з білосніжною атласною піжами. Перед моделлю прямо на білих простирадлах стоїть піднос з чайним сервізом. У підписі до публікації Кардашьян рекламує свій брендовий чай: "Запустили наш колагеновий чай PooshxVital Proteins Dream of Me! А на смак він, як яблучний пиріг (впасти в чашку). Солодкі мрії збуваються. Доступно зараз виключно на shop.poosh.com". фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи компліментами в коментарях, багато відзначили, що Кортні приголомшливо виглядає, а її формам можна тільки позаздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.