Відомий український телеведучий Дмитро Комаров у своєму Instagram привітав усіх з Днем грибника, показав свій "трофей" і поділився історією любові до збирання грибів. На знімках, які показав мандрівник, його можна побачити в Карпатському лісі з величезним білим грибом в руках.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні Міжнародний день грибника, а у мене якраз є ось така недавня чудова фоточка з Карпат. Рекордно великий білий гриб, який зірвав своїми руками в Карпатах. Хто любить гриби - зі святом. Я - обожнюю. Особливо, смажені в сметані. І особливо-білі (в грибний юшці, ммм). Як зараз пам'ятаю свої перші яскраві "експедиційні" емоції в 1987-88 роках, коли мені було 4 або 5 років, і батя повів мене на півдня в Пущу Водицю в ліс, де ми назбирали ціле відро врожаю. У той осінній день, 32-33 роки тому, я вперше вчився розбиратися в основних видах їстівних грибів. І з того дня я ніколи не зриваю незнайомі гриби, або в яких сумніваюся хоч трішечки.

Той день в кінці 80-х і цей перший похід по гриби мене настільки вразили, що ввечері я з помилками в кожному реченні написав від руки свою першу розповідь, а точніше казку. Сьогодні попросив батьків пошукати цей зошит. Знайдемо - покажу. Всіх грибників зі святом. Сезон ще йде, привід сходити в ліс. Або хоча б в супермаркет за печерицями та сметаною", - написав Дмитро у підписі до фотографій.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.