Російська естрадна співачка Валерія продовжує радувати своїх шанувальників публікаціями в стильних образах на сторінці в соціальній мережі Instagram. Але все ж, цього разу, зовнішній вигляд виконавиці викликав у фанатів трохи іншу реакцію.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що на знімку жінка сидить в шкіряному кріслі в короткій сукні і високих чоботях. І на думку фанатів, 52-річна Валерія виглядає свіжо і стильно, тоді як інші відзначають необхідність поправитися артистці.

"Я ось сиджу і думаю..., якщо я вийду на вулиці в таких шкарпетках довгих до колін та й в чобітках то яка реакція людей буде ?, я не знаю хто вам одяг вибирає і не хочю вас образити але вже не перший раз вас одягають както не за віком і не по серйозному, при всій повазі до вас але на жаль", "Що з коленочками? Чому такі гостренькі, від занять?", "Коліна додають вам віку ((, занадто худі, у молодих жінок таких не буває) ) .А ось особа у вас молоде, йде невідповідність виснаженим колінам. Ми вас дуже любимо, бережіть себе, не потрібно самокатування і зайвого дієтами і спортом", - писали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тоді як шанувальники намагалися підтримати Валерію і відзначали, що вона прекрасно виглядає в свої 52 роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний..."

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.