Сьогодні, 5 жовтня, починається суд між голлівудськими зірками Анджеліною Джолі і Бредом Піттом, на якому буде вирішено, з ким залишаться їх шестеро дітей. Пітт має бажання відсудити у Джолі спільну опіку над дітьми. Про це повідомляє видання Hindustan Times.

Читайте Знай в Google News!

Інсайдери надають інформацію про те, що Бред Пітт хоче проводити з дітьми стільки ж часу, скільки проводить його колишня дружина, і не зовсім розуміють, чого намагається домогтися Джолі. Але повідомляють, що вона втомилася від шлюборозлучного процесу і готова його закінчити.

Джерело, близьке до Пітта, говорить, що для актора важливо, щоб діти не турбувалися про взаємини між батьками. "Він роками уникав звернення до суду і останнє, чого він коли — небудь хотів, щоб це мало негативний результат для будь — кого з учасників спору", - додав він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для дачі свідчень актор має намір залучити колишню колегу Джолі актрису Джилліан Арменанте і декількох психотерапевтів і психологів. Судові засідання триватимуть до кінця жовтня.

Відомо, що Анджеліна не дозволила бачитися з дітьми протягом двох тижнів після його повернення з подорожі до Франції. Там він був зі своєю новою подругою, моделлю Ніколь Потуральскі. А офіційна причина всього одна-жінка просто не хотіла, щоб діти підхопили коронавірус і наполягла на 14-денній самоізоляції актора після повернення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний..."

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.