На офіційній сторінці "Студії "Квартал-95" в соціальній мережі Instagram був опублікований торішній гумористичний номер "Нового Жіночого Кварталу" в Одесі. Він розповідає про вчительку, яка прийшла в збройовий магазин.

Читайте Знай в Google News!

"З Днем вчителя, дорогі наші! Від щирого серця дякуємо за ваше терпіння, доброту і наполегливість!", - написано в публікації, присвяченій цьому святу, що пройшов 4 жовтня. При цьому, на початку описаний короткий діалог між учасниками цієї сценки.

32-річна актриса Тетяна Песик зіграла вчительку і попросила консультанта, роль якого взяв на себе Валентин Міхієнко, подати їй електрошокер. Згодом вона використовувала його на собі, а продавець сильно злякався і запитав, Чи не боляче їй. На що вона відповіла: "Я вчитель початкових класів, я не відчуваю болю!".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Далі в гумористичному ролику вчителька вдається до тестування АКМ (Автомат Калашникова модернізований), поліцейського щита, шолома, який необхідний їй, щоб вижити, якщо її раптом захоче збити який-небудь школяр на джипі. Продавець дивується тому, що жінка працює в подібній школі і не може собі уявити таку. Сама вчителька каже, що не знає, де вона розташовується, адже їх завозять з мішками на голові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний..."

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.