Російський телеведучий, шоумен і актор Дмитро Нагієв продовжує радувати своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram. І незважаючи на те, що 53-річний "Фізрук" виклав всього 314 публікацій, на нього підписано понад 9 мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він вирішив здатися топлес в окулярах і кепці. Можна помітити, в якій прекрасній формі знаходиться телеведучий в свої-то роки. "Всім доброго часу с*ка. Я давно міг би стати кращим, Але ох вже це почуття сорому. Ось, як міг розгорнув свої хляби. Хотілося б, звичайно, поменше випендрюватися, але поки немає такої можливості. Шах і мат, шахісти", - підписав знімок Нагієв і зробив це у своїй манері.

"Привіт, я приблизно твого віку, ну може на років 5 молодше. Подивився на тебе і підтвердив сам собі своє рішення, що потрібно розривати контракт з фітнес-клубом, толку вже не буде!", "Обожнюю, але переборщуєш", "Не варто було так себе принижувати. Ви в прекрвсной формі. Так ви хотіли почути?", "Ви співпрацюєте з алкоголем або заперечуєте повністю?",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний..."

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.