"Жіночий Квартал" вирішив розважати свою аудиторію за допомогою примісу еротики у свої жарти. Так, комедійні актори показали ситуацію, як чоловік купив дружині їстівну білизну.

Так, на офіційній сторінці Кварталу в Instagram опублікували відео сюжету, де зал розриває від сміху і реготу.

Читайте Знай в Google News!

"Дорогі чоловіки, якщо ви вирішили зробити своїй коханій сюрприз, то, будь ласка, готуйтеся до її реакції заздалегідь...", - йдеться у відеоролику.

Головну роль у сценці зіграла лідер "Жіночого Кварталу" Олена Кравець. Чоловік вирішив оригінально привітати дружину на 3,5 роки після одруження. А вона пригадала, що це ще й річниця кредиту.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кравець з "Кварталу 95", фото: youtube
Кравець з "Кварталу 95", фото: youtube

Економна дружина вичитує чоловіка за подарунки і не потрібкі повітряні кульки. А він у святковому настрої благає, щоб вона голосно зізналась у коханні. І нарешті домагається свого: "Я люблю тебе, Валік" - промовляє Кравець і аж остовпіла від побаченого.

З-за дивану виринають веселуни у капелюхах-сомбреро і грають драйвову серенаду. Таким чином, чоловік вирішив підняти коханій настрій. А вона додала, що їхній сімейний бюджет не тягне таких свят, як Курбан Байрам і Яблучний спас, і якось пам’ять про ті події притихла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, секс-символ "Голосу" та "Танців з зірками" позагравав із білявкою - кожна б не встояла.

Як повідомляв Знай. ua, у "Дизель Шоу" жорстко познущались над колегами Зеленського, що йдуть у політику: "Що попало".

Також Знай. ua писав, що спекотна "Міс Україна" подарувала свій 13-й розмір на ювілей " Дизель шоу".