Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила серію абсолютно несподіваних кадрів, похвалившись дивовижним подарунком від одного з численних шанувальників - художника Миколи Ступинського зі Львова. Так, артистка зазначила, що просто обожнює незвичайні презенти, зроблені з любов'ю і навіть своїми руками, однак саме цей особливо запав їй у серце.

Чоловік написав портрет Ірини в реалізмі, використовуючи лише олівець, проте навіть поблизу картина виглядає, немов звичайний чорно-білий кадр. Красуня зізналася, що дуже пишається такими талановитими українцями, зробивши яскравий знімок з портретом, ніжно посміхаючись на камеру.

найприємніші подарунки для мене-подаровані з любов'ю! Унікальна картина львівського художника @nikolas_stupinskiyart написана олівцем, але всім може здатися, що це фотографія! Пишаюся тим, що в нашій країні 🇺 🇦 живуть такі генії і таланти!

Фолловери не пройшли повз: "Бомба!!! Дуже класна робота! Вітаю тебе Ірочка.", "❤️❤️❤️Це один з найталановитіших художників Львова! Ірина, ви прекрасні! 🤗 ", "Роксолана! 🌹 🌹 🌹А художник просто талантище, пишаюся, що у нас в країні є такі обдаровані геніалісти)!!!!!!!", "🤩🤩🤩❤️❤️❤️Дуже красиво 😍 😍 😍красуня Іра❤️🔥".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще