На 66-му році життя помер гітарист і засновник групи Van Halen Едді Ван Хален. Про це стало відомо з Твіттера його сина Вольфганга. Причиною смерті Ван Халена стало онкологічне захворювання.

"Не можу повірити, що мені доводиться це писати, але мій батько, Едвард Лодевейк Ван Хален, сьогодні вранці програв довгу і важку битву з раком.

Він був найкращим батьком, про який я коли-небудь міг мріяти кожен момент, який ми ділили з ним на сцені і за її межами, був подарунком.

Моє серце розбите, і я не думаю, що я коли-небудь повністю відновлююся від цієї втрати.

Я так тебе люблю, Тату", - написав Вольфганг.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Популярність гітаристу принесла заснована ним в 1972 році група Van Halen. Колектив був заснований Едді і його братом Алексом. У вісімдесятих роках Van Halen були однією з найпопулярніших рок-груп в США.
Дискографія Van Halen налічує 12 альбомів, з них 10 стали мультиплатиновими.

Едді Ван Хален вважається одним з кращих гітаристів всіх часів. Зокрема, він популяризував техніку теппінга-гри на гітарі за допомогою ударів по струнах пальцями обох рук.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 234 584 випадків зараження. За добу зафіксували 4 348 нових випадків. За останню добу було зафіксовано рекордно кількість українців, які одужали.

Також Знай писав, що директор Вишнівського ліцею "ідеал" Володимир Коваленко помер у Київській лікарні в понеділок, 5 жовтня. Чоловікові було всього 49 років.

Нещодавно Знай передавав, що 6 жовтня з'явилися офіційні результати судово-медичної експертизи, яку провели після суперечок про причину смерті лікаря Івана Венжиновича. Дослідження підтвердили відсутність коронавірусу, але виявили справжню причину смерті. Про це медики розповіли громадськості.