Далеко не перший місяць віддані шанувальники російського шоу "Холостяк" гадають, хто з вільних і відомих чоловіків цього року наважиться на те, щоб шукати собі наречену на телебаченні. Виявилося, що здогадки деяких фанів проєкту підтвердилися. Обирати собі наречену під прицілом камер буде репер і бізнесмен Тіматі, який нещодавно розлучився з матір'ю своєї другої дитини Анастасією Решетовою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Super.su.

Тіматі, скріншот відео
Тіматі, скріншот відео

Не секрет, що Тіматі останнім часом експериментує у всьому. Він пішов з Black Star і став пробувати себе в нових музичних жанрах — наприклад, він записав спільний трек з Моргенштерном. Крім того, репер все частіше став з'являтися в шоу на YouTube в якості гостя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тіматі, фото: ura.ru
Тіматі, фото: ura.ru

Тепер же він прийняв пропозицію продюсерів каналу "ТНТ" і погодився на участь у передачі "Холостяк". До речі, кастинг в шоу ще йде, хоча за правилами дівчата не повинні знати ім'я холостяка до зйомок.

Тіматі, фото з Instagram
Тіматі, фото з Instagram

Нагадаємо, що артист протягом останніх шести років перебував у стосунках з моделлю Анастасією Решетовою. Минулого року вона народила від нього сина Ратміра. Закохані перші кілька років приховували роман, проте пізніше почали публікувати спільні фото і відео в своїх мікроблогах в Instagram. У повідомленні про те, що пара розпалася, Настя подякувала колишньому коханому за проведений час разом і за сина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Вони літали разом, коли я була вагітна": Шишкова вперше розповіла, як Решетова відбила Тіматі.

Як повідомляв Знай.uа, Баста скинув 16 кг зайвого баласту і похвалився новою фігурою: "Тільки початок".

Знай.uа писав, Баста жорстко "прожарив" Тіматі на очах у всіх: "Тебе можна купити".