Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя.

А нещодавно сам Петросян після новини про появу в їхній родині первістка Вагана, виставив ще один кадр, на якому позував поруч з артисткою власного театру "Петросян шоу" Оксаною Невежиною, радісно посміхаючись на камеру. Чоловік пообіцяв, що незабаром колега порадує публіку новим номером, який підкорить серця аудиторії. Деякі шанувальники все ж припустили, що 75-річний шоумен, незважаючи на те, що вони з Тетяною виховують маленького сина, міг обзавестися коханкою.

разом з Оксаною Невежиною (артисткою мого театру і «Петросян шоу") готуємо новий номер! 🤞🏻 А в новому випуску "Петросян шоу" вона покаже такий номер, який підкорить всіх! Обіцяю!

Фолловери не пройшли повз: "ви світитеся весь поруч з красивою жінкою!", "Дуже красива дівчина!👍 ", "Кращий номер: Оксі вкраде Євгешу з сім'ї...", "Він знову одружився не зрозумію?", "Чудово виглядайте разом. Чекаємо на ваш виступ. 👏👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.