Олександр Гудков став режисером відео-кліпу на українську пісню під назвою "Догорає кальян", презентація якого призначена на сьогоднішній день, 8 жовтня, співачкою To-ma. І якщо до справи підключається один з провідних відео-продюсерів сучасності, подібне можна назвати подією.

Читайте Знай в Google News!

Гудков і у випадку з To-ma вирішив обіграти актуальні тренди і задати моду на креатив нового часу, тому кліп на пісню "Догорає кальян" є повним дисонансом, зіткненням реалій і фактур. А співпраця з Олександром - давня мрія співачки.

To-ma

Тому ще до прем'єри пісні команда виконавиці одноголосно вирішила, що тільки Гудков зуміє гідно екранізувати "Догорає кальян". To-ma розповіла, що на знімальному майданчику з гумором проблем не було, починаючи від 16 тонн розкиданих кавунів по дорозі, які змусили реагувати на себе людей з машин. "Закінчуючи курочкою, яка їхала у мене в руках по всіх купинах сільської дороги. Я щаслива, що мені вдалося попрацювати з Олександром. Він дуже креативний і веселий, пропонує нестандартні підходи і це круто!", - доповнила вона.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відеоролик знімався протягом 72 годин практично без сну і перерв. Їм довелося зробити такий ролик, якого у співачки, у якої були практично всі відео і образи, ще не було. Ще одним фактором виступило закінчення літа. Вони не повинні були упустити його і придумати щось легальне на тему кальяну.

To-ma

А ще їм хотілося зняти в кадрі щось масштабне і дешеве, тому кавуни, яких в середині вересня було повно, дуже підійшли. Спеціально зшите плаття виявилося не пристосованим до таких сцен, проте найбільшим випробуванням для To-ma виявилися сцени на мотоциклі, яких виконавиця намагалася завжди уникати.

Але їй все одно довелося їздити по покинутих дорогах протягом години без будь-якого захисту при 10 градусах тепла. Сам кліп вийшов меланхолійною одою літу, що минає та стало таким же непередбачуваним, як і сам кліп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Квіткова з "Холостяка" розповіла всю правду про стосунки з чоловіком: "Нам платять за те, щоб ми жили разом"

Як повідомляв "Знай.ua", Осадча і Горбунов лише в піжамках показали, як зігрівають один одного дощової осені. Катя зазначила, що вже чекає "бабиного літа", а поки її зігрівають любов і обійми Юрія.

Знай.ua писав, Віра Брежнєва запропонувала своїх "сестер" на вибір, сміливий експеримент співачки.