Російський продюсер Ігор Крутой багато років приховував свого ще одного сина. Однак нещодавно йому довелося прокоментувати пост з Instagram його доньки Вікторії. Вона привітала батька з днем народження, виклавши фото, на якому Крутий зображений разом зі своїми дітьми - доньками Вікторією і Олександрою, сином Миколою і ще одним молодим чоловіком.

66-річний Ігор Крутой вперше заговорив про позашлюбного сина, відповідаючи на запитання ведучої шоу "Олено, блін" Олени Жигалової.

Ігор Крутий з ймовірним позашлюбним сином, фото vokrug.tv
Ігор Крутий з ймовірним позашлюбним сином, фото vokrug.tv

До цього моменту публіка була впевнена, що Крутий виховав двох доньок і єдиного сина. Сім'я Ігоря здавалася ідеальною: неодноразово сам продюсер підкреслював, що намагається віддавати своїм близьким все, що у нього є.

Творчого ж майбутнього Крутий нікому зі спадкоємців ніколи не бажав. Швидше навіть навпаки - артист зізнався, що це - надто складний шлях.

"Але внучка вже давно в шоу-бізнесі по повній програмі. У Демі я бачу якісь здібності, тому куди діватися. Вона дуже вокальні від природи", - описав він одну з внучок.

Ігор Крутий з дружиною, доньками і онукою, фото vokrug.tv
Ігор Крутий з дружиною, доньками і онукою, фото vokrug.tv

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як з'ясувалося пізніше, насправді у Крутого є ще, як мінімум, один спадкоємець. Про нього випадково розповіла громадськості донька Вікторія. У день народження батька дівчина виклала знімок з двома братами та підписала: "Вітаємо нашого тата зі святом".

Весь цей час Крутий
приховував від публіки юнака і, судячи з усього, оголошувати про його існування не збирається. Почувши запитання про сина, Ігор занервував, а потім заявив лаконічно:

"Він людина! Ще є питання?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Ігоря Крутого Ольга показала розкішну фігуру в зухвалому боді

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Ігоря Крутого нещодавно відсвяткувала своє 17-річчя.

Також Знай.ua писав, Ігор Крутий налякав своїх шанувальників