Стало відомо, хто зіграє Кузьму Скрябіна у новому фільмі "Я, Побєда і Берлін". Команда Влада Ряшина нарешті озвучила кандидатуру українського актора, який зіграє Андрія Кузьменка у новому кінофільмі. Про це повідомляє режисер Олег Вергеліс на своїй сторінці в Facebook.
Читайте Знай в Google News!
Картина "Я, Побєда і Берлін" готується за мотивами автобіографічного однойменного роману Андрія Кузьменка, що побачив світ у 2006 році. Роль легендарного українського музиканта дісталася зірці Івано-Франківського національного театру Івану Бліндарю.
Актор каже в коментарі на зйомках, що сприймає свого героя як старшого брата, перед зйомками спілкувався з близьми людьми Кузьми, шукаючи штрихи до портрета свого героя.
Варто зауважити, що прем’єра стрічки очікуться приблизно через рік...

Стало відомо, хто зіграє Кузьму Скрябіна у новому фільмі Я, Побєда і Берлін.. Команда Влада Ряшина після мхатівськоі...

Geplaatst door Oleg Vergelis op Vrijdag 9 oktober 2020

Андрій Кузьменко, також відомий як Кузьма Скрябін народився 17 серпня 1968 року. Він загинув в автокатастрофі, яка сталася 2 лютого 2015 року на автодорозі Кривий Ріг — Кіровоград. У музиканта залишилася дочка Марія-Барбара, дружина Світлана і батьки Ольга і Віктор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що дочка Кузьми Скрябіна Барбара зізналася, як пережила смерть тата

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому помітили легендарного Скрябіна

Також, "Знай.uа" писав, що дочка Кузьми Скрябіна з красенем-чоловіком знайшла " Місця щасливих людей"