Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка нещодавно приголомшила новиною про розлучення з чоловіком Олександром Комковим, з яким не прожила і року, часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Так, нещодавно зіркова красуня показала кілька дивовижних кадрів зі знімального майданчика, на яких з'явилася в абсолютно новому іміджі – вона змінилася до невпізнання.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках, які Аліна зробила сама, вона з'явилася у світлому вбранні - на ній ніжно-блакитне плаття, поверх якого вона накинула біле пальто. При цьому можна помітити, що вона змінила колір волосся – тепер співачка стала рудою, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Гросу написала: "Усміхнена Аліна в не самий усміхнений період життя. Знімаємо захоплюючий детектив #ДНК. І на роботі я щаслива. Спасибі каналу @stbua і неймовірному продюсеру, людині яка краще за всіх відчуває сценарії, сцени, неймовірно розбираючись у взаєминах людей - @balan_timkina за те, що подарували мені цю нову пригоду, де я можу повністю перевтілитися, навіть кольором волосся. А ще море емоцій і почуттів... і звичайно, @roman_polianskiy-нашому режисерові за підтримку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.