Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував кумедне фото, а в підписі до нього можна помітити, як жартують фанати, Вова почав заробляти гроші для сім'ї.

Читайте Знай в Google News!

"Ранок звичайної зірки починається з телефону - дзвонять з приводу контрактів, світові бренди пишуть в Instagram про співпрацю, а Drake запитує feat... але це не точно. Самі розумієте - щоб мільйони і контракти були в безпеці, потрібно заморочитися. А я вирішив не морочитися і просто спробувати перейти на контракт (це я про тариф оператора). Ви ж шарите, що я амбасадор @kyivstar.official. Та й взагалі я амбасадор всього кайфового.

Так от. По-перше, всі операції з сім-картою і номером зможу робити тільки я, і ніхто за мене не зможе заблокувати номер і перевипустити його. А це поширена схема шахраїв, щоб отримати доступ до онлайн-банкінгу (він же за номером телефону). По-друге, є кредитний ліміт, і ти на зв'язку, з Інтернетом навіть коли мінус на рахунку. Такого у мене, звичайно, не буває, але раптом вам буде корисно! З усіх боків зручна штука, насправді. Протестую, якщо що, завжди зможу повернутися на передоплату. А тепер розкажіть, є у мене тут олди, у яких номер не змінювався з 2005?",- написав Дантес у підписі до посту.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.