Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а не так давно навіть одружилася. Нещодавно в соцмережі дівчина показала миле фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього заговорила про мотивацію в житті.

Читайте Знай в Google News!

"Що (або хто) мотивує вас бути кращими? Коли ви вдихаєте повітря в легені і набираєтеся сил. Робите той самий перший крок, виходьте із зони комфорту і підкорюєте нові вершини. Можливо, це книга, яку Ви ось-ось прочитали або це фільм про любов до себе і зміни. Це можуть бути люди, яких ви зустрічаєте кожен день на роботі, які вас надихають розвиватися. Або це пост, який випадково потрапив вам на очі, від якого пішла тремтіння по тілу. Від чого ростуть ваші крила за спиною?", - звернулася Даша Квіткова до шанувальників. А ті кинулися активно обговорювати її публікацію, відповідаючи на питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.