50-річний радянський і російський актор, співак, бодібілдер і стриптизер Сергій Глушко більш відомий під псевдонімом Тарзан. Останнім часом він часто миготить на телеканалах і в Інтернеті, як зрадник своїй дружині Наталії Корольової.

Читайте Знай в Google News!

Однак зараз з ним було опубліковано відео досить забавного характеру на неофіційному Instagram-акаунті під назвою "TARZAN KARAOKE SHOW". Там, він разом зі своїм товаришем Сергієм Сосняговим, з яким дружить ще з вступу в академію, співає пісню "Кара-кум" радянської рок-групи 1980-х років "Круг".

Він знаходиться ззаду, співає разом з Сосняговим запам'ятовується приспів "Це Кара-Кара-Кара
Кара-Кара-Кара-Кум" і в якийсь момент говорить другу, щоб той сідав, але Сергій продовжує повторювати слова, коли Тарзан вже сидів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Десь в Пісках Крекшино", - написано в публікації. Користувачі ж прокоментували: "Швидше в озерах ніж в Пісках)", "Це ж дача Тарзана, і драбинку видно!!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, немає сил дивитися: згаслі красуні Лорак, Каменських і Тодоренко набридли навіть своїм фанатам.

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу після розлучення зайшла на територію Тіни Кароль - "Балан, море емоцій і почуттів"

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов згадав свої дикі витівки, тепер соромно: "Голкою дірочку, щоб чиркати". В юні роки Пономарьов не відмовлявся побешкетувати. А тепер, коли пройшли роки, артист зізнався, як косячіл в школі і за що йому соромно перед своїм класним керівником.