Епатажна поп-королева Мадонна вирішила трохи похуліганити і радикально змінила колір волосся. Знаменитість стала невпізнанна. Таким чином зірка захотіла привернути увагу небайдужих американців прийти і проголосувати на президентських виборах.

Читайте Знай в Google News!

Про це світова знаменитість написала на власній сторінці у Іnstagram.

62-річна цукерочка вирішила змусити заздрити всіх підлітків світу, кому забороняють пофарбувати волосся у рожевий або зелений колір. Зірка собі може дозволити - мама сварити точно не буде.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А щоб ефект від послання був більш помітним-радикально змінила колір волосся! На милих знімках в досить манірній сукні з модним в цьому сезоні вікторіанським коміром Мадонна демонструє нову рожеву зачіску.

Мадонна//www.instagram.com/madonna
Мадонна//www.instagram.com/madonna

Мадонна//www.instagram.com/madonna
Мадонна//www.instagram.com/madonna

Пастельний відтінок пасом у виконанні Мадонни виглядає настільки незвично, що забирає всю увагу, відволікаючи від інших б'юті-хитрощів — рожевої помади і котячої підводки очей.

Мадонна - найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська з "НеАнгелів" після розлучення "підмазалася" до свекрухи, проти Едгара тепер аж двоє?

Як повідомляв Знай. ua, відома модель перетворилася на справжнього диявола, мільйони чоловіків передумали: п'яна, як чіп і виглядає на "трієчку".

Також Знай. ua писав, що загадковий Кіркоров прикинувся Моною Лізою і умовив жінок розгадати його посмішку.