Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, і цього разу показав інтимне фото, на якому позує з Дашею, а в підписі до нього присвятив їй ніжні слова.

Читайте Знай в Google News!

"Вона була красивою, але не такою, як ті дівчата в журналах. Вона була прекрасна тим, як вона думала. Вона була прекрасною через блиск в її очах, коли говорила про те, що вона любить. Вона була прекрасна завдяки своїй здатності розсмішити інших людей, навіть якщо їй самій було сумно. Ні, вона не була красивою для чогось настільки ж тимчасового, як її зовнішність. Вона була прекрасна до глибини душі. Ф. Скотт Фіцджеральд", - підписав фотографію Микита.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.