Сім'я Наташі Корольової і Сергія Глушка була втягнута в брудний скандал. 28-річна починаюча актриса Анастасія Шульженко заявила, що півтора роки була коханкою Тарзана і завагітніла від нього, що в прямому ефірі не підтвердилося.

Незважаючи на те, що Корольова закликала пресу не обговорювати її особисте життя, цій темі присвятили цілий ряд скандальних випусків. Не зміг проґавити таку можливість і Андрій Малахов, який також є другом зіркового подружжя.

До речі, просто напередодні виходу передачі телеведучий запевнив Наташу, що не стане влаштовувати шоу з її особистої драми. Співачка подякувала другові за такий вчинок у своєму Instagram.

"Друже мій Андрійко Малахов! Дякую тобі що не зрадив, дякую за твою підтримку і розуміння, дякую всій твоїй команді що людські цінності в пріоритеті! Я це дуже ціную!" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот

Потім виявилося, що з вдячністю Корольова поспішила. На наступний день Малахов випустив шоу, присвячене зраді Глушко. Головною героїнею шоу стала його коханка Шульженко.

"Наташа розлючена. Вона на цього Андрія молилася останні дні. Говорила, який він приголомшливий друг. А зараз навіть не знаю, гроші не пахнуть, що сказати. Вона заявила, що хоче подати на нього до суду", - зізнався друг співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сергій Глушко після зради Корольовій підняв ціни на свій стриптиз. Тепер чоловік королевою танцює тільки за 6,5 тисяч євро.

Як повідомляв портал Знай.uа, коханка Тарзана Шульженко з пробитою головою вивалила всю правду, не перший день під крапельницею.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова після скандалу показала веселе фото з Тарзаном.