Українська реперша та активістка Alyona Alyona володіє не тільки талантом писати і виконувати чудові тексти. Вона також з гордістю носить розкішні форми плюс сайз і сміється в обличчя споживачам глянцевих стереотипів і нав'язаних стандартів краси.

Сенсаційна українська реперка, справжнє ім'я якої Олена Савраненко, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, радуючи багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого та творчого життя.

Цього разу Alyona Alyona поділилась свіжим кадром, яким вона демонструє, що опановує TikTok.

"Це був мій перший раз у @ulove.home. Рада була познайомитись з цими крутими хлопцями та дівчатами", - підписала фото співачка.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначимо, що реперка Alyona Alyona – одна з небагатьох українських зірок, яка популяризує нашу країну за кордоном. Цього року вона увійшла до сотні найвпливовіших жінок України, про неї писав американський Vogue, дівчина виступає у Німеччині, Австрії, Франції Чехії, Фінляндії, Польщі та інших європейських країнах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona може стати лауреаткою європейської музичної премії, на кону солідна винагорода.

Як повідомляв портал Знай.ua, Alyona Alyona поділилася відвертими знімками

Також Знай.ua писав, смілива Alyona Alyona показала красу без меж у самій спідній білизні