Донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте вже давно не була на батьківщині в Росії. Всьому виною - пандемія, а також той факт, що її чоловік Михайло Земцов з юних років проживає в США і веде тут свій бізнес. І крім усього іншого онучка Алли Пугачової Клавдія ходить до нью-йоркської школи.

Читайте Знай в Google News!

Карантин співачка разом зі своєю сім'єю пережила в Майамі, де у неї є нерухомість. Ну а тепер вони всім сімейством перебралися до найбільшого міста США - Нью-Йорк. Тут донька Примадонни може дозволити собі розслабитися і поводити себе як проста смертна.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, Politeka
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, Politeka

Артистка часто гуляє зі своєю спадкоємицею і чоловіком, вивчаючи місцеві визначні пам'ятки. Цілком звичайний факт, що в їх числі виявилися хмарочоси, здатні здивувати навіть суперзірок. В одному з них знаменита блондинка із задоволенням покаталася на ліфті, порівнявши його з Діснейлендом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Але, як виявилося, літати Орбакайте може не тільки на диво-ліфтах хмарочосів. Звичайна мітла надихнула Крістіну на жартівливу відеосесію.

"Я полетіла, друзі! Зустрічайте!"- вигукнула співачка, присівши на "бойового коня" Гаррі Поттера і Баби-яги.

Зазначимо, що стиль зірки був дуже розслабленим. Вона приміряла зручні штани карго винного кольору і такого ж відтінку світшот, поєднавши комплект з сірим пальто оверсайз і білими кросівками.

Варто також нагадати нашим читачам, що донька Примадонни російського шоу-бізнесу Крістіна Орбакайте забула про музику і кинулася в садове господарство. Артистка показала шанувальникам нове відео і здивувала. 49-річна російська співачка Крістіна Орбакайте в Instagram оприлюднила відео, як вона возиться в саду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Стає все більше схожа на Крістіну": Орбакайте показала екстремальні розваги онучки Пугачової.

Як повідомляв Знай.uа, Пугачова, Лоліта, Іванушки International-архівні знімки зірок з 90-х смішать і викликають ностальгію.

Знай.uа писав, все почалося 7 років тому: Кіркоров несподівано звернувся до сім'ї Пугачової і Галкіна.