Алла Пугачова стала бабусею вже вп'яте. Тепер радісну звістку Примадонні приніс її племінник Владислав. У його родині народилася дочка, яку назвали Євгенією. Насправді, народження дитини відбулося ще в серпні, але сім'я племінника Алли Борисівни ретельно приховувала цю новину. Це вже друга дитина в сім'ї Владислава, першого сина назвали Євгеном.

Раніше Владислав страждав від алкогольної залежності. Через це Алла Борисівна була змушена забрати його маленького сина Женю, оскільки вважала, що племінник не може впоратися з дитиною. Однак після того як Владислав зустрів свою нинішню дружину, Гузель, він остаточно зав'язав зі шкідливими звичками, і тепер став батьком вдруге.

Очікувалося, що дитина Владислава і Гузель народиться у вересні, але дружина племінника Примадонни несподівано потрапила в реанімацію. Через це пологи довелося провести в серпні. На щастя, і з мамою, і з дитиною вже все в порядку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.