Володимир Дантес-один з найвідоміших співаків і шоуменів України. Його хіти приваблюють мільйони любителів музики з нашої країни і найближчого зарубіжжя. Дантес популярний не тільки на сцені, але і в Instagram. За його життям стежить більше мільйона читачів. І досить часто він піднімає теми, які хвилюють багатьох. Сьогодні, 15 жовтня, він поставив питання про зовнішність.

Зокрема, сьогодні Дантес опитав фоловерів на тему, чи варто колоти собі лоб і прибирати мімічні зморшки. Він розповів, що вчора подивився фільм The Social Dilemma, де говорилося про те, що люди все частіше користуються фільтрами і все частіше подобаються собі тільки з ними. “Для нас дуууже важлива думка суспільства. Це еволюційно якось закладено", - зазначив Дантес.

Він зазначає, що незрозуміло, де грань між ідеально гладким обличчям і невеликими зморшками. Чи варто колоти собі ботокс, як безліч відомих артистів або все-таки не робити цього, запитав Дантес у фанатів. Публікація Дантеса набрала понад 10 тисяч лайків. Користувачі в коментарях розділилися в думках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.