28-річна актриса Анастасія Шульженко відома завдяки не ролям в кіно, а через скандал зі звинуваченням в інтимному зв'язку з чоловіком російської виконавиці Наташі Корольової Тарзаном. Однак дехто все ж міг бачити її в епізодах серіалів "Свідки" і "Останній мент".

Читайте Знай в Google News!

Навчання в університеті не завадило їй бути задіяною в деяких постановках в Молодіжному театрі. Проте вже після отримання диплома, вона поступила в Краснодарський незалежний "Один театр", де вона грала другорядні ролі в постановках творів Еріха-Марії Ремарка і Леоніда Андрєєва.

Її сторінка в соціальній мережі Instagram зараз закрита. На неї підписано трохи більше десяти тисяч осіб. Зараз вона знову поділилася з ними новою фотографією. "Театр, театр, театр! Чи Любите ви театр так, як люблю його я?!))))) Сцена, Я сумую за тобою!!!",- підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

При цьому, на фото знаходиться на сцені, сидячи на стільці близько обгорілої цегляної стіни. Шульженко піднесла іншому акторові руку і дивиться на нього знизу вгору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва грайливо оголила перед українцями пишну "душу": "Зрозуміють тільки птахи". Артистка зазначила, що сама фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee.

Як повідомляв "Знай.ua", модель Playboy з 10-м розміром грудей залишилася зовсім оголеною після гарячого душу

Знай.ua писав, красуня без комплексів, - фітнес-модель Ана Чері "пограла" пишними грудьми лише в сіточці.