Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки закордонному курорті, а тепер показав сумні знімки з прогулянки осіннім парком. Фанати стривожилися, побачивши ці нові фото Віталіка, деякі впевнені, що він впав в осінню депресію.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових фото Віталій позує в цікавій локації, він причаївся між стовбурів двох дерев в усипаному листям парку. На прогулянку артист вийшов у темних джинсах і яскравому зеленому светрі, поверх якого накинув чорну шкіряну косуху. Він з сумом в очах і без посмішки на обличчі дивиться в камеру. У підписі до публікації Козловський написав: "1 or 2 = ???". Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію артиста, його завалюють компліментами, багато хто запитує, чому він сумний на знімках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.