Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Мікеле виклав в мережу незвичайні чорно-білі фото, на яких позує в спокусливому образі. Красунчик-актор зображений у світлій кімнаті, він і так і сяк крутиться перед фотографом. Перед камерою він з'явився в чорних брюках і сорочці, поверх якого накинув білосніжний піджак, при цьому сорочку він розстебнув на грудях. У підписі до публікації Морроне написав: "Старий – краще". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями. Багато з заздрістю дивляться на ідеальне тіло Мікеле, дивуючись, як йому вдається тримати себе в такій формі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще