Акторка-початківець Анастасія Шульженко, яка отримала скандальну популярність після зв'язку з Сергієм Глушком (Тарзаном), пройшла тестування на детекторі брехні. Як розповів експерт, який проводив дослідження, немає жодемх психофізіологічних реакцій, тобто, вона не причетна до зникнення цінностей дружини Тарзана співачки Наташі Корольової.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Тарзан і Анастасія Шульженко, фото з соцмереж
Тарзан і Анастасія Шульженко, фото з соцмереж

За словами фахівця-поліграфолога, не переслідувала Анастасія корисливих цілей і при знайомстві з відомим чоловіком. Експерт уточнив, що мова йшла саме про першу зустріч з Глушком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Анастасія Шульженко, фото з соцмереж
Анастасія Шульженко, фото з соцмереж

"Надалі, як вона розповіла сама, виникали думки, що він може допомогти в кар'єрі", — додав фахівець, зазначивши, що дівчина говорить про це відкрито.

На питання, чи тривали їхні стосунки більше року, Шульженко відповіла позитивно. І прилад не зафіксував ознак брехні.

Її подруга Міла Нова теж вирішила пройти через детектор, щоб довести, що не причетна до крадіжки і зйомки скандального відео. За словами експерта, до зникнення цінностей Міла теж не має відношення. Але на питання про зйомку у неї "пішла сильна реакція".

"Дівчина сильно нервувала і почала плакати", — пояснює фахівець в ефірі програми "Прямий ефір".

Він не виключає і того, що вона дійсно володіє інформацією про це, і іншого варіанту — сильного тиску на психіку з боку оточуючих з цього приводу. Сім'я співачки і танцюриста опинилася в центрі скандалу після того, як Наташа Корольова звинуватила коханку чоловіка в крадіжці грошей і коштовностей на солідну суму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, акторка без Оскара: коханка Тарзана зізналася навіщо намагалася зруйнувати сім'ю Корольової.

Як повідомляв Знай.uа, коханка Тарзана поставила чоловікові Королбовій умову: "Я готова на це піти″.

Знай.uа писав, Корольова пригрозила Малахову кулаком, дружбі кінець: "Не люблю, коли стріляють у спину".