Деякі українські знаметитості дозволяють собі їсти, що завгодно і коли душа забажає і при цьому не товстіти. Але не всім дано таке щастя, як солістці гурту "Время и стекло" Наді Дорофєєвій, MamaRika. Здебільшого любителів поїсти від пуза видають пухкі щоки, круглий живіт і розмір XXXL.

Читайте Знай в Google News!

Дорофєєва каже, що з легкістю може з'їсти картоплю, котлетку, пасту, пиріжок – загалом все те, в чому більшість людей себе обмежує, щоб не набрати зайвих кіло. Сама Надя і рада була б трохи поправитися, бо комплексує через свої 50 кілограмів ще зі шкільних років.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

Надя мріє про більш жіночні форми, але не може поправитися, тому що всі калорії забирає робота. І тут на допомогу прийшов карантин. Кілька місяців без гастролей і концертів, однак, тільки не для Дорофєєвої – фігура зірки стала ще привабливішою.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У чому ж її секрет? Дієтологи кажуть, що однією зі складових стрункості може бути генетика. Вона визначає дуже багато, але це лише 30% факторів, що впливають на наше здоров'я. Всі інші 70% - це наш спосіб життя, наше харчування, наша фізична активність. Варто сказати, що Дорофєєва зі своїм чоловіком Дантесом часто у соцмережах демонструють сімейний спорт, та вони навіть вдома гарують, як коняки.

MamaRika їсть гречку і літр борщу з хлібом на ніч. При цьому її передплатники нещадно хейтять артистку за її надмірну худорлявість.

Співачка чесно зізнається, вона займається спортом - це головна причина, чому вона не товстіє і йсть все, що хоче. Але разом з тим їй допомагає і генетика.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва без штанів показала, як потрібно утеплятися.

Як повідомляв Знай. ua, Надя Дорофєєва розповіла про криваві випадки на концертах.

Також Знай. ua писав, що "Квартал 95" розкрив кількість клізм, необхідних Дантесу.