Відомий український співак, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя ніяк не може звикнути простягати руку для термосканера, а його старші сини це роблять вже на автоматі. Про це співак написав пост на своїй стоірнці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Ніяк не звикну простягати руку для термосканера. А Роман і Марко у школі-садочку вже роблять це на автоматі. Один місяць, і нове покоління вже носій нового умовного рефлексу. Один рік, і рефлекс стане абсолютною нормою. Наступного разу коли подаватимете лапку, уявіть що там штрих-код, чи чіп. Кому як більше нравицця. Як ащчушчєнія? Готові?", - цікавиться він.

Ніяк не звикну простягати руку для термосканера. А Роман і Марко у школі-садочку вже роблять це на автоматі. Один...

Geplaatst door Taras Topolya op Zondag 18 oktober 2020

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Українці одразу підхопили тему і почали ділитись у коментарях своїми враженнями від нової реальності, пов’язаної з карантином. Раніше слово "термосканер" більшість чула лише з екранів фільму "Аватар", цей пристрій постійно використовували у густих джунглях Пандори.

"Якщо так задуматись, ми багато речей робимо на автоматі. Треба шукати плюси: я почала на автоматі мити руки частіше. А ще можна зберігати дистанцію з людьми, які тобі не дуже подобаються", " А ще через кілька років носіння маски на вулиці діти вже вважатимуть її таким самим атрибутом одягу як труси - і почуватимуться без неї, як без трусів )) Моя 3-річна турецька подруга (в них там з масками набагато суворіше) вже говорить, що без маски виходити на вулицю непристойно)", - міркують українці у коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фронтмен" Антитіла " Тарас Тополя показав дивовижну знахідку маленького сина.

Як повідомляв Знай. ua, Тарас Тополя пояснив, як раз і назавжди витіснити пропаганду Росії.

Також Знай. ua писав, що фронт-мен" Антитіла " Тарас Тополя згадав дитинство в Бабиному Яру.