Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут.

Так, артистка цього разу показала, як правильно пити коктейлі, демонструючи правила хорошого тону в одній з кондитерських в центрі Києва. Красуня видала, що якщо в коктейлі присутній фрукт або ягідка, а вам дуже хочеться це з'їсти - не варто поспішати. Якщо ласощі "плавають" всередині келиха - забудьте про них, неприйнятно лізти в напій трубочкою або, того гірше, руками. Ну а якщо щось апетитне поклали як прикрасу зверху на келих або стакан - тоді будь ласка.

Чи можна їсти ягідки-фрукти з коктейлів? Ні, якщо вони «плавають» у дрінку. І так, якщо вони на бокалі, чи склянці, і їх не треба вивуджувати з напою.

Фолловери не пройшли повз: "❤️так подобається ваші відео з правилами етикету по більше їх і я думаю тоді всі стануть добрішими 💕", " поки виловиш ці ягоди з келиха - весь зал на тебе буде дивитися) згодна, не варто🙈", "Аяяяй, не можна, а це смачно. А якщо сховатись і так щоб ніхто не бачив?😉".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".