Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила романтичний і ніжний кадр, позуючи на паркеті шоу "Танці з зірками" разом зі своїм партнером, хореографом Іллею Падзіною.

Так, артисти в сьомому прямому ефірі виконали танго під хіт Вєрки Сердючки "Гоп-гоп-гоп", а сама красуня зіграла роль психічно хворої. Зірка отримала схвальні відгуки членів журі, а також зізналася, що на танець її надихнула історія британської телеведучої, колишньої дівчини принца Гаррі Керолайн Флек, яка покінчила життя самогубством 15 лютого 2020 року через булінг з боку користувачів мережі та ЗМІ. Сама Ольга також зазначила, що піддавалася булінгу.

Друзі. Цього ефіру ми з @ilyapadzina танцюємо про буллінг в Інтернеті. Я добре знаю, що це. Наше танго натхненне сумною історією британської телеведучої Керолайн Флейк. Дівчина, до речі, свого часу перемогла у «Танцях з зірками», UK. Далі зробила помилку в особистому житті. Від нападників у соцмережах, від розпачу... Каролайн закінчила життя самогубством цього року у своїй квартирі в Лондоні. Її пост, виставлений раніше, став гаслом проти насилля в соцмережах: «У світі, де ви можете бути ким завгодно, будьте добрими». Я сподіваюся, що наш танець відгукнеться в душах багатьох, допоможе відчути і зрозуміти, що буллінг це давно вже не модно, тоді як бути по-справжньому добрим це тренд, що йде крізь століття.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".