Український музикант, вокаліст і лідер рок-гурту Epolets Павло Варениця у роковини смерті найріднішої людини - мами присвятив їй пост і розповів, що саме завдяки мамі став таким, яким він є зараз. Про це музикант написав у соціальній мережі facebook.
Читайте Знай в Google News!

Я не сильно верю в то, что нас ждет, что-то после жизни, поэтому этот пост я посвящу маме, но он будет написан не ей, а...

Geplaatst door Pavlo Varenytsya op Dinsdag 20 oktober 2020

"Я не сильно вірю в те, що нас чекає, щось після життя, тому цей пост я присвячу мамі, але він буде написаний не їй, а про неї. Мама була дуже яскравою, харизматичною і неординарною особистістю. Вона вихором могла залетіти в незнайому компанію і закохати в себе кожного. Кого я з нею не знайомив, відразу після зустрічі мені задавали одне і те ж питання: "Паш, а чому ти не говорив, що у тебе така ахуенная мама?" Вона була душею будь-якого сімейного застілля, після кожного з яких ти міг стабільно забрати з собою пару-трійку смішних перлів", - пригадує музикант.

За словами лідера рок-гурту Epolets, його мама не була простою і легкою людиною, якщо їй, щось або хтось не подобався, то цей "хтось" або "щось" моментально залишав її оточення. Найчастіше вона говорила те, що думає без делікатності і прямо вам в обличчя. Вона була жорстка, сильна і моральна жінка, але при цьому ранима і з тонкою душею. Напевно, тому в житті мене притягують люди з великим масштабом крайнощів.
У цьому пості не може бути милих історій про заколисування або про вишиті ініціали на подушці, тому що це не про неї. Зате про неї, це-квиток на рок-фестиваль подарований мені на одинадцятиріччя, це опівнічні розмови про порівняння Кобейна і Моррісона, це розкурений косячок на балконі під Depeche Mode.

"Вона любила рок-музику і познайомила мене з нею. Завдяки їй в дитинстві у мене жодного разу не виникло питання, чому Сплін це круто, а Руки вгору гавно. Вона була найбільш начитаною і ерудованою людиною, кого я знаю. Навряд чи б вам вдалося в діалозі з нею з'ясувати назву хоч однієї книги, яку б вона не прочитала. Мої тексти потрапляли до неї в найостаннішу чергу, тільки тоді коли я був упевнений в тому, що це вже не чорновий, а фінальний варіант. Я б із задоволенням з нею обговорив весь хаос, що твориться зараз в світі, вона б все і всіх висміяла, зробивши це тонше і похлеще Саутпарка, закурила б сигарету, включила Леннона і сказала б, що все буде ОК. Сьогодні два роки, як її немає і цим постом - не передати, як же я сумую за нею..", - зізнався артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай. ua, гола Кароль викликала гнів українок, ні трусів, ні совісті: "У вас син, не соромно?"

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай. ua писав, що померла мати Федора Бондарчука, артистка Ірина Скобцева: зіграла в 60 фільмах і була улюбленицею публіки.